BEYUNA

Na een zoektocht voor goede orthomoleculaire ondersteuning, kwam ik in aanraking met de natuurlijke voedingssupplementen van Beyuna.

De natuurlijke vitamines en mineralen van Beyuna worden gemaakt op basis van het Clean Label principe. Clean label betekent dat er heel duidelijk en precies op staat wat er in zit, zonder overbodige ingrediënten die het lichaam niet nodig heeft.

De vitamines en mineralen komen dus uit planten, uit de natuur. Geteeld op biologisch verbouwde grond.  Het eindresultaat zijn hoogwaardige producten waarbij de kwaliteit hoog in het vaandel staat. Beyuna voldoet aan allerlei keurmerken waardoor ze 100% veilig zijn in gebruik.

Klik hier voor Alle keurmerken van Beyuna.

Waarom zou je supplementen gebruiken?
Uit onderzoek is gebleken dat de voedingswaarde (vitamines/mineralen) in onze voeding terugloopt. Er zijn verschillende oorzaken die te maken hebben met de lage voedingswaarde, waaronder: het gebruik van pesticiden, de onrijpe pluk, en het gebruik van kunstmest. We eten meer bewerkt voedsel.

Werken aan de basis
Lichaam en geest zijn een eenheid. Om geestelijk in balans te zijn is het erg belangrijk om ook goed voor je lichaam te zorgen. Er wordt wel eens gezegd ; je bent wat je eet.

Gezonde, liefst zoveel mogelijk biologisch en onbewerkte voeding zullen bijdragen aan een algeheel gevoel van welbevinden.

Voldoende rust, slaap maar ook beweging zijn daarbij een voorwaarde.

Het gebruik van goede supplementen kunnen hierbij een waardevolle aanvulling zijn.

Via https://Rebalance.beyuna.eu kunt u zelf rechtstreeks uw producten bestellen en heeft u ze binnen 2 dagen in huis.

Heeft u vragen over welke supplementen in uw situatie zinvol zijn, mail me dan gerust.