OMGAAN MET ANGST

Welkom bij de online module "Omgaan met Angst"!

Ben je op zoek naar effectieve manieren om met angst om te gaan en je leven in eigen hand te nemen? Dan is deze module speciaal voor jou ontworpen. Angst kan ons leven beheersen en ons belemmeren om voluit te leven en onze doelen na te streven. Maar het goede nieuws is dat je de kracht hebt om angst te overwinnen en een leven te leiden dat vrij is van beperkingen.

Deze online module biedt je waardevolle inzichten, praktische tools om je angst te begrijpen, te beheersen en te transformeren. Of je nu worstelt met sociale angst, fobieën, paniekaanvallen of algemene angst, deze training zal je helpen om stap voor stap vooruitgang te boeken en je angst te overwinnen.

Wat kun je verwachten van deze training? We zullen ingaan op de oorzaken en symptomen van angst, en je voorzien van concrete strategieën om ermee om te gaan. Je leert de eerste stappen in ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen en mindfulness-praktijken die je kunnen helpen om je angst te verminderen en innerlijke rust te vinden. Daarnaast maken we een start in het herkennen van beperkende overtuigingen en het opbouwen van veerkracht, zodat je sterker staat in het omgaan met toekomstige uitdagingen.

Deze training is ontwikkeld door Rebalance en is te gebruiken als start en als aanvulling op indiviuele sessies. Je kunt de module volgen op je eigen tempo, waar en wanneer het jou uitkomt. Bovendien krijg je toegang tot waardevolle bronnen, oefeningen en ondersteuning om je te helpen bij elke stap van je reis naar het overwinnen van angst.

Investeer vandaag nog in jezelf en neem de controle over je leven terug. Voor slechts €99 krijg je toegang tot de  online module  "Omgaan met Angst". Je kunt nu direct de module  aanschaffen  en een  begin maken met het transformeren van je angst naar kracht.

Neem het besluit en zet de eerste stap naar een leven vrij van angst!

BESTEL DIRECT

Wil je gebruik maken van de online training? Bestel dan direct!

Naam
Telefoon
E-mail
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. U ontvangt direct na uw betaling de inlogcode en wachtwoord, hiermee vervalt het recht op herroeping.