Compassie Training

De 8 weken durende cursus Compassietraining is een verdieping op de mindfulness training waarbij het belang van (zelf)compassie centraal staat. Een training waarin oefeningen aangeboden worden om meer warmte, geborgenheid, acceptatie en verbondenheid met onszelf en anderen te ervaren. Veel mensen hebben een sterke criticus in zich die voordurend als een soort pestkop commentaar levert op hun doen en laten. Dit kan het lastig maken om te genieten. Tijdens de compassie training krijg je handreikingen om hier anders mee om te kunnen gaan.

Voor wie
De compassie training is bedoeld voor mensen die eerder de mindfulness cursus hebben gevolgd hebben en nodigt je uit tot verder (zelf) onderzoek. Je ontdekt wat helpend is om een meer vriendelijke,milde houding naar jezelf te ontwikkelen. De cursus is ook bedoeld voor mensen die de mindfulness wel begrijpen maar het effect nog niet helemaal kunnen voelen.

Wat gaan we doen
Er worden wederom allerlei oefeningen aangereikt, afgewisseld met theorie over de evolutie van ons brein en onze emotie regulatie systemen. We oefenen in compassievol motiveren, aandacht geven, voelen, redeneren, visualiseren, spreken en handelen.

Wanneer
De eerstvolgende cursus zal starten op maandag 14 januari 2019 van 1500 uur tot 1700 uur er is nog 1 plaats beschikbaar .U kunt uw interesse alvast kenbaar maken voor de eerstvolgende cursus

De eerstvolgende cursus daarna zal starten op maandag 19 augustus van 1500 uur tot 1700 uur tot 

Kosten
.U meldt zich aan voor de hele cursus ,De kosten bedragen €395 welke bij aanvang van de cursus per pin voldaan kunnen worden.   Indien u een sessie verhinderd bent ,vindt er geen restitutie van de kosten plaats. De kosten voor de training worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

Meer informatie aanvragen?

Wil je meer informatie over deze cursus? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Naam
Telefoon
E-mail
Bericht