Mentaal fit

Volgens cijfers van het centraal bureau voor statistiek (CBS)  ervaart 13%  van de mensen in meer of mindere mate last van burn-out klachten., heeft 1 miljoen mensen last van depressiviteit en krijgen 1 miljoen mensen ooit in hun leven een angst stoornis. Alle reden dus om preventief te werk te gaan , om  te voorkomen dat je er zelf mee te maken krijgt of om te voorkomen dat je hierin terugvalt. Waar krijg jij stress van? wat moet jij allemaal van jezelf? Hoe zou je leven er in de ideale situatie uit zien? Wat houdt je tegen op dat leven te leiden? Weet je niet wat je wilt? Heb je te weinig zelfvertrouwen om de stappen te zetten die nodig zijn om je doelen te bereiken? Laat jij gemakkelijk over je grenzen gaan? Wat zijn belemmerende gedachten? Heb je gedachten als Ik ben niet goed genoeg, ? Wat zullen anderen ervan denken? Wat is het verhaal dat jij jezelf vertelt? Wat ben je gaan geloven over jezelf?

Antwoorden op deze vragen kun je ontdekken tijdens de training mentaal fit 

Voor wie is deze training bedoeld

Voor mensen die;

  •  zich persoonlijk willen ontwikkelen en willen groeien
  • vitaler willen zijn
  •  meer zelfvertrouwen willen hebben
  • hun grenzen willen bewaken
  •  hun valkuilen willen leren herkennen
  • meer grip willen hebben op hun gedachten
  • balans willen in hun leven
  • meer uit hun leven willen halen
  • gepassioneerd willen leven

Tijdens de training komen oa de volgende thema’s aan bod.

Hoe nemen wij waar? Het in handen nemen van  eigen regie. Het vergroten van je zelfvertrouwen. Wat is de invloed van jouw perceptie en projectie, hoe zijn we geprogrammeerd en geconditioneerd. Het bewaken van Grenzen. Leven vanuit jouw persoonlijke waarden, ontdekken waarom doe je wat je doet. Het maken van je Stappenplan naar persoonlijke effectiviteit

We gaan hiermee aan de slag o.a door middel van het stellen van vragen , ik help je om hierbij je eigen antwoorden te vinden.  We werken aan de hand van allerlei oefeningen en door thuis ook echt aan de slag te gaan met in kleine stappen nieuwe dingen te doen.  Een verandering komt pas echt op gang als je ook iets anders gaat DOEN!!!

Investering

De training bestaat uit 6 bijeenkomsten van 2 uur. Bij een minimum van 4 deelnemers. De kosten van de training bedragen €360 welke aan het begin van de training gefactureerd worden . Dit is inclusief werkmap. De aanmelding geldt voor de gehele training , indien je een sessie verhinderd bent  dan vindt er geen restitutie van de kosten plaats. De kosten van de taining worden niet vergoed door de zorgverzekering

 

Meer informatie aanvragen?

Wil je meer informatie? Vul onderstaand contactformulier in of mail naar info@rebalancepraktijk.nl . Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Naam
Telefoon
E-mail
Bericht