ONLINE TRAINING: COMPASSIETRAINING

De Compassie Training is nu online beschikbaar!

De Compassie Training is een diepgaand programma dat je helpt om meer compassie en vriendelijkheid in je leven te brengen. Het is bewezen dat het beoefenen van compassie leidt tot talloze voordelen, zowel voor jezelf als voor de mensen om je heen. Door deze training te volgen zul je leren hoe je een liefdevolle houding kunt ontwikkelen ten opzichte van jezelf en anderen. Dit zal niet alleen je relaties verbeteren, maar ook je eigen welzijn vergroten. 

Onderzoek heeft aangetoond dat compassie leidt tot een vermindering van stress, een toename van geluk en tevredenheid, en een verbetering van de algehele mentale gezondheid. 

Stel je eens voor hoe het zou zijn om meer compassie te ervaren in je dagelijks leven. Je zult merken dat je beter in staat bent om met moeilijke situaties om te gaan, conflicten op te lossen en empathie te tonen naar anderen. Bovendien zal het beoefenen van compassie je helpen om meer voldoening en vervulling te vinden in je leven. 

Kosten 

De kosten van de training zijn €270

Na de betaling heb je direct toegang tot de gehele training 

BESTEL DIRECT

Wil je gebruik maken van de online training? Bestel dan direct!

Naam
Telefoon
E-mail
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. U ontvangt direct na uw betaling de inlogcode en wachtwoord, hiermee vervalt het recht op herroeping.