OVER KARIN LEPELAARS

Mijn naam is Karin Lepelaars, ik ben opgeleid tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige en heb veel ervaring in de geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast heb ik diverse bijscholingen gedaan, zoals lichaamsgericht werken, emdr-therapie, meditatie, mindfulness, compassie training, relatietherapie, NLP en hypnotherapie. Ook ben ik stresspreventie- en burn-out coach. Ik ben als therapeut geregistreerd bij de NFG en de RBCZ.

In 2007 heb ik Rebalance opgericht. Naast mijn eigen praktijk voor therapie en coaching heb ik ruim 22 jaar gewerkt bij GGzE o.a. als casemanager bij complexe en langdurige hulpvragen  als spv-er bij het act team voor vroeg-psychose en daarna als trainer bij het centrum autisme. Ik heb beide banen lange tijd gecombineerd. Vanaf 2014 ben ik me volledig gaan richten op het werken in mijn eigen praktijk.

Als therapeut werk ik ook lichaamsgericht

Naast het werken met inzichtgevende gesprekstechnieken werk ik lichaamsgericht.
U kunt terecht voor individuele gesprekken, daarnaast worden er vanuit Rebalance verschillende trainingen aangeboden in groepsverband. Met en van elkaar leren, stimuleert en zorgt er voor dat je het maximale uit je zelf kunt halen. Leer je graag op je eigen tempo kijk dan naar de online mogelijkheden.

“Een belangrijk uitgangspunt bij mijn werkwijze, is het geloof in het vermogen van ieder mens om zichzelf te herstellen en ontwikkelen. Je kunt zelf richting geven aan je leven. Vanuit Rebalance help ik mensen als therapeut op een betrokken manier bij het vinden van hun eigen pad.”

Karin Lepelaars