Partner RelatieTherapie

Partner RelatieTherapie

Relatietherapie is erop gericht relationele problemen tussen partners op te lossen.
In iedere relatie komen spanningen, ergernissen en ruzies voor; dit is normaal en hoeft niet te duiden op een ongezonde relatie. Wanneer u echter in de relatie tegen problemen oploopt waar u zelf niet meer uit komt, kan ondersteuning door middel van relatietherapie uitkomst bieden.

Samen brengen we de problemen in de relatie in kaart. Vervolgens gaan we tijdens de relatie therapie op zoek naar mogelijke oplossingen voor deze relationele problemen. Dit gebeurt door middel van gesprekken waaraan beide partners deelnemen. Thuis gaat u dan aan de slag met de besproken thema’s. Relatietherapie vraagt dan ook een actieve houding van u als paar.

Relatieproblemen kunnen hardnekkig zijn, vaak komen stellen pas in therapie als de relatie al bijna op de klippen loopt. Jammer want hoe langer je wacht met aanpakken van de patronen hoe groter de problemen worden. Het wordt dan steeds moeilijker om nog te zien wat jullie wel verbindt. Een relatie kun je zien als “werk in uitvoering” en vraagt een investering van beide partners om de relatie te laten slagen. Als therapeut ondersteun ik jullie graag bij dit proces.

Ervaringen

Een relatietherapeut is in eerste instantie niet de persoon waar je op zit te wachten. Maar na onze ervaring kunnen wij echt iedereen aan raden om in gesprek te gaan op het moment dat je vastloopt in je relatie, wat hier de reden dan ook van mag zijn.
Karin heeft ons op een fantastische wijze weer een toekomst samen gegeven. Warme, vriendelijke persoonlijkheid, maar daarnaast ook nuchter en eerlijk. Een prima balans die ervoor zorgt dat je echt stappen kunt zetten. Geeft je duidelijke handvaten en terugkoppeling om over dingen na te denken en te veranderen. Waardevolle gesprekken!!

Meer informatie aanvragen?

Wil je meer informatie? Vul onderstaand contactformulier in of mail naar info@rebalancepraktijk.nl . Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Naam
Telefoon
E-mail
Bericht