Compassie Training

De 8 weken durende Compassietraining is een verdieping op de mindfulness training waarbij het belang van (zelf)compassie centraal staat. Een training waarin oefeningen aangeboden worden om meer warmte, geborgenheid, acceptatie en verbondenheid met onszelf en anderen te ervaren. Veel mensen hebben een sterke criticus in zich die voordurend als een soort pestkop commentaar levert op hun doen en laten. Dit kan het lastig maken om te genieten. Tijdens de compassie training krijg je handreikingen om hier anders mee om te kunnen gaan.

Voor wie is de compassietraining
De compassietraining is bedoeld voor mensen die eerder de mindfulness training hebben gevolgd hebben en nodigt je uit tot verder (zelf) onderzoek. Je ontdekt wat helpend is om een meer vriendelijke,milde houding naar jezelf te ontwikkelen. De training is ook bedoeld voor mensen die de mindfulness wel begrijpen maar het effect nog niet helemaal kunnen voelen.

Wat gaan we doen 
Er worden wederom allerlei oefeningen aangereikt, afgewisseld met theorie over de evolutie van ons brein en onze emotie regulatie systemen. We oefenen in compassievol motiveren, aandacht geven, voelen, redeneren, visualiseren, spreken en handelen.

Wanneer
De eerstvolgende training  zal starten in overleg met de groep.

Kosten
U meldt zich aan voor de hele training. De kosten bedragen €595 welke bij aanvang van de training per pin voldaan kunnen worden. Indien u een sessie verhinderd bent, vindt er geen restitutie van de kosten plaats. De kosten voor de training worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

Meer informatie aanvragen?

Wil je meer informatie? Vul onderstaand contactformulier in of mail naar info@rebalancepraktijk.nl . Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Naam
Telefoon
E-mail
Bericht