ONLINE TRAINING VOOR JE MENTALE CONDITIE

Mentaal fit is ontstaan vanuit de behoefte om mensen te ondersteunen in hun verlangen naar  persoonlijke ontwikkeling en groei. We weten allemaal hoe belangrijk het is om lichamelijk fit te zijn. Hetzelfde geldt voor onze mentale conditie. Deze training helpt je te ontdekken wat voor jou belangrijk is en waar je naar toe wilt. Om een op waarden gebaseerd leven te leven. 

We zijn geneigd om het leven te bekijken vanuit onze huidige situatie en het is best een klus om uit je patronen te stappen en te doen waar je echt naar verlangt. Door de training mentaal fit ga je vragen beantwoorden die jij jezelf waarschijnlijk niet zou stellen, zodat je kunt werken aan je mentale conditie. 

Je kunt deze training helemaal zelf doorlopen. Thuis op je eigen bank. Als je het fijner vind om daar extra ondersteuning bij te krijgen kun je kiezen om naast de training nog een individuele sessie in te plannen. Hiervoor kun je dan een aparte afspraak maken met mij als therapeut. Bij Interesse en voor meer informatie mail mij op info@rebalancepraktijk.nl.

Kosten

De training is beschikbaar voor  €395

 

Ervaringen van anderen

De online training is een erg fijne toevoeging en goede verdieping aan de sessies met Karin. De training is heel breed en geeft je inzichten op verschillende vlakken. Hierdoor leerde ik mezelf beter kennen en kon ik mezelf verbeteren met de tools die hoorde bij de opdrachten. Ik raad het zeker aan. M.S.

Inloggen

Heb je al toegang tot onze online trainingen? Klik dan hier om in te loggen.

   

BESTEL DIRECT

Wil je gebruik maken van de online training? Bestel dan direct!

Naam
Telefoon
E-mail
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. U ontvangt direct na uw betaling de inlogcode en wachtwoord, hiermee vervalt het recht op herroeping.